Știrile zilei

Cele mai captivante zece filme disponibile pe Netflix Romania

Dacă ești în căutarea unor aventuri cinematografice de neuitat, Netflix este destinația perfectă. În acest articol, vom explora cele mai captivante filme disponibile pe platformă în România, oferind detalii și recenzii pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru următoarea ta seară de film.

„Roma” (2018)

Regizat de celebrul Alfonso Cuarón, „Roma” este o capodoperă cinematografică ce explorează viața unei servitoare din Ciudad de México în anii ’70. Cu imagini magnifice și o poveste profundă, acest film a câștigat numeroase premii și a captivat publicul din întreaga lume.

„The Irishman” (2019)

Regizat de Martin Scorsese și avându-i în distribuție pe Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci, „The Irishman” este un film epic despre mafia americană. Cu o poveste complexă și interpretări remarcabile, acest film te va ține captivat de la început până la sfârșit.

„Marriage Story” (2019)

O dramă emoționantă despre dragoste, divorț și familie, „Marriage Story” este regizat de Noah Baumbach și îl are în rolurile principale pe Scarlett Johansson și Adam Driver. Performanțele lor remarcabile și scenariul bine scris fac din acest film o experiență memorabilă.

„The Social Network” (2010)

O dramatizare fascinantă a originii rețelei de socializare Facebook, „The Social Network” este regizat de David Fincher și oferă o privire captivantă în lumea antreprenoriatului și a rivalităților din Silicon Valley. Performanțele actoricești de excepție și dialogurile inteligente fac din acest film o alegere excelentă.

„The Trial of the Chicago 7” (2020)

Regizat de Aaron Sorkin, acest film se bazează pe evenimentele reale din procesul Chicago Seven în urma protestelor din 1968 împotriva Războiului din Vietnam. Cu un ansamblu impresionant de actori și o poveste captivantă, acest film aduce în prim-plan întrebări importante despre justiție și activism.

„Beasts of No Nation” (2015)

O dramă tulburătoare despre un copil-soldat într-o țară africană devastată de război, „Beasts of No Nation” este regizat de Cary Joji Fukunaga și îl are în rolul principal pe Idris Elba. Cu imagini puternice și interpretări remarcabile, acest film oferă o privire profundă în inima întunecată a conflictelor armate.

„Okja” (2017)

O poveste inimoasă despre prietenie și activism, „Okja” este regizat de Bong Joon-ho și urmărește aventurile unei fete și a prietenului ei, un animal gigantic numit Okja. Cu elemente de fantezie și comentarii sociale puternice, acest film este o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

„The Departed” (2006)

Un thriller captivant despre poliție și mafia, „The Departed” este regizat de Martin Scorsese și îl are în distribuție pe Leonardo DiCaprio, Matt Damon și Jack Nicholson. Cu o poveste plină de intrigi și revirimente, acest film a câștigat multiple premii Oscar și este considerat un clasic modern.

„Bird Box” (2018)

Un thriller psihologic tensionat, „Bird Box” este regizat de Susanne Bier și îl are în rolul principal pe Sandra Bullock. Cu o premisă intrigantă și o atmosferă înspăimântătoare, acest film te va ține lipit de ecran pe tot parcursul său.

„Money Heist” (2017-2021)

Această serie spaniolă de succes, cunoscută și sub numele de „La Casa de Papel”, urmărește povestea unui grup de infractori care își pun în aplicare planul meticulos pentru a jefui Fabrica Națională de Monedă și Timbru din Spania. Cu suspans constant și personaje complexe, „Money Heist” este o alegere perfectă pentru iubitorii de thrillere.

Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este un jurnalist cu o experiență de 16 ani în presa online. A lucrat și în televiziune, la Kanal D și este redactorul șef al mai multor publicatii ca huff.ro, fresh24.ro, air24.ro și adrianvrauko.ro. De asemenea Adrian Vrauko este urmarit de peste 2.9 milioane de persoane pe Facebook.